Tipuri de masaj

   MASAJ EROTIC

     Este realizat cu rafinament și erotism, un adevărat preludiu pentru masajul Taoist.

     Acest tip de masaj, practicat la Lucky Love, este un climax al masajului erotic din București. Ridicându-ți nivelul senzualității, se îmbunătățește viața erotică astfel că partenera ta va observa diferenţa.

   TAO MASAJ

     TAO body masaj este o adevărată artă a mângâierilor tandre pe corpul tău nud. În timpul unui astfel de masaj sensual vei descoperi prin intermediul atingerilor rafinate, ca întregul tău trup, nu doar zonele sexuale sunt o sursă de plăceri erotice.

     Este un mod cu totul special de a trăi plăcerea masajului erotic în multiple feluri și poate crea un deliciu de care sa nu te mai saturi. Masajul tao, este o experiență care vei dori să se repete din nou și din nou.

   MASAJ PENTRU FEMEI

   Femeile sunt nascute cu o structura multi-orgasmica dar conditiile actuale nu ii permit sa isi dezvolte si sa isi cultive aceasta capacitate. stresul si rutina zilnica o fac sa nu isi mai aminteasca de adevarata placere erotica si afectiva traita timp de ore in sir. 

   Masajul taoist insotit de masajul yoni-ului (vulva), care se realizeaza doar la cerinta, este foarte eficient in eliminarea tensiunilor, vindeca traumele si frigiditatea si mai mult decat atat, aduce un aport foarte mare de energie, stare de placere foarte mare pe care nu ai mai experimentat-o niciodata pana acum. Traditia taoista spune ca intreg corpul este proiectat in yoni (vulva), deci un masaj realizat in aceasta zona are beneficii multiple, vindeca si armonizeaza intreaga structura psihica precum si sufletul. Efectele lui sunt uimitoare ajungând să permita chiar experimentarea unor nuante orgasmatice.
În plus, femeile vor experimenta o amplificare a starii de armonie, încredere în sine, relaxare şi vor emana o strălucire aparte.

    Masajul taoist iti recreeaza sensibilitatea si te conduce catre o alta dimensiune: lumea ta interioara! Te vei simti cu totul diferita si deosebita.

    La femei, mai ales atunci cand ele reusesc sa se abandoneze mainilor pricepute ale maseuzei sau ale maseurului, bunastarea si fericirea plenara care este atinsa prin mangaiere poat fi chiar coplesitoare .

   MASAJ PENTRU CUPLURI

     Fiind într-o relație de iubire sau prietenie, vă puteți bucura împreună de o experiență nouă și inedită care vă va condimenta viața împreună și va trezi focul pasiunii.

     Tot din oferta Lucky Love este si masajul pentru cupluri, un afrodiziac special pentru un plus de senzualitate si intimitate in relatie. Va asteptam sa faceti rezervari impreuna cu partenera/ul.

     O sedinta de mangaieri pline de tandrete iti ofera placeri si senzatii de nebanuit. Corpul nostru incepe sa secrete oxitocina, care micsoreaza considerabil nivelul stresului.
     Antropologul Ashley Montagu spunea ca „este foarte probabil ca interesul aproape frenetic pentru sexualitate care caracterizeaza azi cultura occidentala, nu este, de fapt, expresia cautarii sexualitatii propriu-zise, ci mai degraba dorinta satisfacerii unei nevoi de atingere.”